Klinieken

Sinds begin 2014 verzorgen wij behandelingen met de miraDry. De miraDry-behandeling is ontwikkeld door Miramar Labs, een vooraanstaand Amerikaans bedrijf dat is gespecialiseerd in hoogstaande oplossingen op het gebied van de dermatologie. In de onderstaande vier klinieken kunt u terecht voor een behandeling met miraDry. Zo is er altijd één bij u in de buurt. 

 

1. Betaalbaar Mooier, Eindhoven 
2. Clinic One, Amstelveen 
3. Kliniek Heihof, Hilversum 
4. Medic Cosmetic, Spijkenisse

De artsen van miraDry.nl 

 

Drs. Marit de Sonnaville is afgestudeerd arts sinds 2010 en in opleiding tot psychiater in Amsterdam. Hiernaast is ze ook al jaren sportinstructeur in combinatie met voedingsconsulent. Ze betrad het team als cosmetisch arts in 2013 en sindsdien verricht ze behandelingen met fillers, botox en houdt ze zich bezig met de behandeling van hyperhidrose.

 

Haar streven naar perfectie en haar meer holistische kijk op lichamelijke en geestelijke problemen, maakt haar een mooie aanvulling op het behandelteam. “Hoewel ik denk dat je gevoel van eigenwaarde van binnenuit moet komen, kunnen wij je helpen met grote en kleine lichamelijke ongemakken (en ongenoegen) om zo meer zelfvertrouwen te krijgen en een gelukkiger mens te worden.”

 

BIG-registratienummer: 89913618101

 

 

 

 

Drs. Avi Roopram heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Hij behaalde zijn artsexamen in 2007 en ging vervolgens werken in Rotterdam en omstreken. Hij werkte in het Erasmus MC, IJsselland Ziekenhuis en het Sint Franciscus Gasthuis op de afdeling Chirurgie. Naast klinische werkzaamheden participeerde hij ook in wetenschappelijk onderzoek.

 

Sinds 2013 is hij cosmetisch arts en verricht hij anti-aging behandelingen met botox en fillers. Hiernaast richt hij zich op de behandeling van spataderen en hyperhidrose. “Met de innovatieve miraDry-techniek hopen we in Nederland het leven van veel mensen te kunnen verbeteren.”

 

BIG-registratienummer: 99909307401