Skip to the content

Kosten

Hoe graag je ook van je hyperhidrose af wilt komen, je hebt natuurlijk ook te maken met kosten voor de behandeling. Om definitief van overmatige transpiratie af te komen, is de miraDry methode de meest effectieve niet-operatieve behandeling die bovendien een blijvend effect heeft. Deze methode wordt in tegenstelling tot diverse andere behandelingen door de verzekeraars helaas (nog) niet vergoed. Omdat miraDry echter blijvend resultaat geeft en ook niet-operatief is, kan het op den duur toch zeker voordeliger zijn en je de mogelijke littekens van een operatie besparen.

Eénmalige kosten of eigen bijdrage basispakket zorgverzekering

Een miraDry-behandeling kost € 1.499,- voor de eerste behandeling en mocht het nodig blijken dan kost een tweede behandeling € 999,-. Meestal is een patiënt na 1 behandeling voor de rest van zijn leven verlost van overmatige transpiratie onder de oksels. Het resultaat van de behandeling is immers blijvend.

Patiënten met hyperhidrose zullen in 40% van de gevallen een tweede behandeling nodig hebben. Een bevredigend resultaat wordt gegarandeerd! Helaas wordt de behandeling (nog) niet vergoed door de zorgverzekering zodat men het volledige bedrag zelf dient te betalen. Mogelijk kunt u de kosten wel als aftrekpost in uw belastingopgave gebruiken.