Skip to the content

Drs. Bas Prens

Dermatoloog, Mohs' chirurg en cosmetisch specialist. Sinds 2018 dermatoloog en Mohs' chirurg. Vanaf 2013 actief op cosmetisch gebied. Werkt sinds januari 2018 in het Amphia ziekenhuis en het Huid -en lasercentrum.

  • Lid van Nederlandse vereniging Dermatologie en Venereologie (NVDV)
  • Lid van Nederlandse vereniging Cosmetische Dermatologie (NVCD)
  • Lid van European Acadamy of Dermatology and Venereology (EADV)
  • Lid van European Society of Cosmetic and Aesthetic Dermatology (ESCAD)
  • Lid van European Society of Mohs’ Surgery (ESMS)
  • Trainer injectables
  • Medical consultant Philips

Drs. Marit de Sonnaville

Drs. Marit de Sonnaville is afgestudeerd arts sinds 2010 en gespecialiseerd als psychiater en coach in Amsterdam. Hiernaast is ze ook al jaren sportinstructeur in combinatie met voedingsconsulent. Ze is één van de oprichters van Sec Medical Solutions. Eerder deed ze zelf Miradry behandelingen, maar tegenwoordig houdt ze zich bezig met de marketing van Miradry. Haar streven naar perfectie en haar meer holistische kijk op lichamelijke- en geestelijke problemen, maakt haar een mooie aanvulling op het team. ’Hoewel ik denk dat je gevoel van eigenwaarde van binnenuit moet komen, kunnen wij je helpen met grote en kleine lichamelijke ongemakken (en ongenoegen) om zo meer zelfvertrouwen te krijgen en een gelukkiger mens te worden.’

BIG-registratienummer: 89913618101

Drs. Avi Roopram

Gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Hij behaalde zijn artsexamen in 2007 en ging vervolgens werken in Rotterdam en omstreken. Hij werkte in het Erasmus MC, IJsselland Ziekenhuis en het Sint Franciscus Gasthuis op de afdeling Chirurgie. Naast klinische werkzaamheden participeerde hij ook in wetenschappelijk onderzoek.

Sinds 2013 is hij cosmetisch arts en verricht hij anti-aging behandelingen met botox en fillers. Hiernaast richt hij zich op de behandeling van spataderen en hyperhidrose. “Met de innovatieve miraDry-techniek hopen we in Nederland het leven van veel mensen te kunnen verbeteren.”

BIG-registratienummer: 99909307401