"Professioneel, vriendelijk en ze geven heldere antwoorden op vragen", Marcel Bonten, 35 jaar

“Dinsdag 11 februari heb ik een Miradry-behandeling gehad welke uitgevoerd is door SEC Medical Solutions. Zolang als ik mij kan herinneren heb (had) ik last van overmatig transpireren. Ik heb werkelijk van alles geprobeerd om het op te lossen, of in ieder geval het ongemak te verminderen. Denk hierbij o.a. aan proberen van allerlei anti-transpirant middelen, oksel pads in kleding, medicijnen, speciale kleding, aluminiumchloride, botox. Het meest succesvol was botox. Helaas werkt dit maar tijdelijk. Ik heb zelfs een operatie overwogen maar ben van mening dat de risico’s daarvan te groot zijn.

 

Een week of drie geleden ben ik er door te Googlen achter gekomen dat er een nieuwe behandeling in Nederland mogelijk is: Miradry. Ik ben direct begonnen met zo´n beetje alles te lezen wat er te vinden is. Het is in Nederland relatief nieuw maar in Amerika is het een goedgekeurde en beproefde methode. Ik heb met name gezocht naar negatieve ervaringen. Het is immers wel m’n eigen lichaam en ik ben geen proefkonijn!

 

In mijn zoektocht ben ik op de website van SEC Medical Solutions terecht gekomen waar ik veel nuttige info heb gevonden. SEC Medical Solutions heeft als een van de eerste in Nederland een Miradry-apparaat aangeschaft.

 

Uiteindelijk heb ik een lijst met vragen opgesteld waar ik nog geen antwoord op had gevonden en heb deze naar SEC Medical Solutions gemaild. Ik kreeg snel duidelijke antwoorden op alle vragen. Alles bij elkaar heb ik in een korte tijd zoveel informatie verzameld dat ik voldoende vertrouwen had om de behandeling uit te laten voeren.

 

Over de behandeling zelf kan ik kort zijn. Het is in ongeveer een uur gebeurd en doet nagenoeg geen pijn. De mensen van SEC Medical Solutions heb ik ervaren als professioneel, vriendelijk en ze geven heldere antwoorden op vragen, wat belangrijk is geweest voor het winnen van mijn vertrouwen.

 

De dag na de behandeling had ik dikke oksels en een beetje een zeurende pijn die goed te verdragen is. Met name het gevoel van een pingpongbal onder beide oksels. Nu, 2 dagen na de behandeling, is 70% van de zwelling verdwenen en is de pijn volledig verdwenen. Vooralsnog kan ik de Miradry-behandeling iedereen aanraden die last heeft van overmatig transpireren.

 

De prijs en het feit dat het nu nog alleen onder oksels mogelijk is, zijn de enige minpunten die ik kan bedenken. De factoren die mij overtuigd hebben voor deze behandeling te kiezen zijn: definitieve oplossing, snel en nagenoeg pijnloos, garantie, heldere communicatie met SEC Medical Solutions en last but not least, het verminderde zweten onder oksels wordt niet op andere plaatsen gecompenseerd wat met bijvoorbeeld een operatie wel het geval kan zijn.”

 

 

Marcel Bonten, 35 jaar