"Definitief af van vervelende zweetplekken", Annouk den Otter, 24 jaar

In de zomer van 2015 heb ik de miraDry behandeling ondergaan. Ik had snel last van transpiratie en daarmee ook van nare geurtjes. Lang heb ik nagedacht hier iets aan te laten doen. Maar de meeste behandelingen zouden alleen tijdelijk effect bieden. Totdat ik hoorde van de Miradry behandeling. Deze behandeling heeft er bij mij voor gezorgd definitief af te zijn van vervelende zweetplekken. Ik voel mijzelf zelfverzekerder in de nabijheid van anderen. Bijkomend voordeel is dat de haargroei onder mijn oksels tot zeker 70% minder is geworden!

Ik vond het erg spannend om de behandeling te ondergaan. Maar van te voren is mij alles duidelijk uitgelegd door de behandelend arts. Van de behandeling zelf voelde ik niks aangezien mijn oksels verdoofd werden. Na de behandeling heb ik wat last gehad van zwelling en blauwe plekjes. Maar dit is het zeker waard geweest, gezien de resultaten.


Ik zou de miraDry behandeling aanbevelen omdat het een pijnloze behandeling is en een vrijwel definitieve werking heeft. Na een herstel periode van een week tot drie weken, is het resultaat verbluffend. Ik ben dus heel blij met het eindresultaat en zou niet anders meer willen!

 

Annouk den Otter, 24 jaar