MiraDry is de blijvende oplossing voor okselzweten

Moet u constant rekening houden met welke kleding u draagt? Vindt u het vervelend dat u regelmatig van kleding moet wisselen en gebruikt u zeer geregeld anti-perspirants? Ergert u zich aan onaangename geurtjes of schaamt u zich voor natte plekken onder uw oksels? Er is nu een methode om van uw overmatig okselzweten af te komen zonder dat hier injecties of operaties aan te pas komen!  

Levenslange en revolutionaire oplossing

De nieuwe miraDry behandeling is dé levenslange oplossing voor overmatig zweten (hyperhidrosis). Het is een veilige en niet-invasieve behandeling die okselzweten blijvend vermindert. De miraDry is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en heeft het Europese CE-keurmerk. De complete behandeling wordt door een arts uitgevoerd, een van de weinigen in Nederland.

Voordelen van de miraDry behandeling

  • Blijvend resultaat, gemiddeld 82% vermindering van transpiratie
  • 98% is na 5 jaar nog steeds tevreden
  • Geen operatie en een veilige behandeling door gespecialiseerde artsen.
  • Weinig tot geen bijwerkingen en over het algemeen snelle hervatting van dagelijkse bezigheden
  • Pijnloze behandeling door een arts
  • Minder okselhaar
  • FDA erkend en CE keurmerk
  • Aanbevolen door de International Hyperhidrosis Society

Pijnloze behandeling door gespecialiseerde artsen

MiraDry heeft als een van de eerste klinieken in Europa deze nieuwe technologie uit de Verenigde Staten naar Nederland gehaald. Wij hebben dus het langste ervaring met het gebruik van miraDry. In de V.S. heeft de miraDry procedure al bij diverse artsen de patiëntentevredenheid verhoogd. De miraDry behandeling biedt een revolutionaire oplossing voor overmatig zweten en is veilig, snel, pijnloos en effectief. De behandeling wordt uitgevoerd door gespecialiseerde artsen in een medische kliniek. Middels gecontroleerde elektromagnetische energie kunnen zweetklieren direct en blijvend worden uitgeschakeld. Een van onze artsen zal met u het gehele proces doorlopen en al uw vragen beantwoorden zodat u zonder zorgen de stap naar een leven zonder hyperhidrose kunt zetten.